Bever tak Scouts Impeesa

Zomerkamp 2018 - 22 tot 27 juli

Opgemaakt te: Brussel
Datum: 30 mei 2018

Beste Bevers,

Ik ben Hoofdofficier Otto Bommers. En ik heb een groot probleem met mijn soldaten! Het is namelijk zo dat ik vaak soldaten te kort heb om mee op missie te gaan. Daarom stuur ik jullie deze brief.  Ik ben dus opzoek naar extra soldaten. Maar niet zo maar eender welke soldaat. Nee, nee! Enkel de sterkste, moedigste en beste soldaten mogen mee. 

Maar… soldaat wordt je natuurlijk niet zomaar. Als jullie deze taak op jullie willen nemen, en het leger willen helpen, zullen jullie moeten deelnemen aan een trainingskamp. 

Wanneer jullie een opdracht tijdens het trainingskamp goed hebben uitgevoerd, kunnen jullie een ster behalen. Bij het behalen van alle tien sterren, kunnen jullie een medaille verdienen en zijn jullie echte soldaten!

Doe dus zeker jullie best en laat de leiding voor 24 juni 2018 weten wanneer of jullie mee op trainingskamp gaan. Dit doe je door een van je ouders een bevestigingsmailtje te laten sturen naar bevers@impeesa.be. Vergeet ook niet om tijdig je kamp geld te storten op de eenheidsrekening voor 24 juni 2018. 

Het trainingskamp gaat door: Tienderstraat 39, 3670 MEEUWEN-GRUITRODE (Neerglabbeek) en gaat van start op zondag 22 juli 2018 vanaf 10u30.Het zou me een plezier doen om jullie te mogen ontvangen op mijn trainingskamp. 

Vriendelijke groeten en tot gauw,
Otto Bommers

Lees hier alle praktische info over het zomerkamp.

   

Scouts Impeesa 2018