Scouts Impeesa Wie zijn wij Agenda Contact
Scouts Impeesa te Deurne Scouts Impeesa te Deurne

Februari 2019

Liefste Matabelen,

Het is zover, al jullie leiding is klaar met hun examens. De gewone zondagen kunnen weer beginnen. Al is de vraag natuurlijk hoe gewoon je die kunt noemen…

Februari is een prachtige maand: we vieren hier immers de verjaardag van Baden-Powell, de oprichter van scouting als een jeugdbeweging. Om hem te eren gaan we dan ook op Bananen-Purree weekend want dat is blijkbaar wat die mens het liefste at. Voor we echter aan onze favoriete maand kunnen beginnen, moeten we eerst afscheid nemen. Okapi vertrekt naar het verre Zuid-Afrika om daar stage te gaan doen. Voor haar laatste zondag vergadering in dit land, geven we er nog eens een ‘goei lap’ op en dit doen we uiteraard in stijl.

03/02/2019

10/02/2019

17/02/2019

23/02/2019

24/02/2019

 

Dat was het weer voor deze maand. Nog even een lijstje van alles dat je moet mee nemen op een zondag voor zij die het na al die tijd nog niet weten: een rugzak, lunch, een 4-uurtje, genoeg water, een regenjas, 2 euro en speelkledij. Wat schrijfgerief kan ook steeds handig zijn. Je treedt aan in perfect uniform. Wat dit allemaal precies inhoud kan je terug vinden op de  voorlaatste pagina van dit fantastische boekje. 

Een stevige linker en tot zondag,

Dartele Okapi, Binturong, Kyang, Ibex en Vlijtige Ziphius

Zin om mee te scouten?

Je kan gerust eens komen proberen zonder kosten of verplichtingen. Iedereen is gedurende de eerste maand gratis verzekerd.

 

Scouts Impeesa, Peter Benoitlaan 31, 2100 Deurne